Tove Kragset (f. 1975) er en komplett pianist. Hun jakter uopphørlig på perfeksjon, men kaster seg gjerne ut i halsbrekkende improvisasjoner uten musikalsk sikkerhetsnett. Hun behersker alle de utfordringer og muligheter tangentene byr på – som akkompagnatør for vilt ulike utøvere, som arrangør for alle tenkelige besetninger, som komponist, låtskriver, kapellmester/musikalsk ansvarlig og repetitør.

Hun er musikalsk ledsager for så ulike artister som Herborg Kråkevik, Bjarte Hjelmeland, Helene Bøksle, Trond-Viggo Torgersen, Åse Kleveland og Lene Kongsvik Johansen, og har deltatt på en rekke cd-innspillinger. Hennes kor-arrangementer utgis i en egen serie på Norsk Musikforlag AS. På sitt eget Kragset Forlag utgir hun egne komposisjoner og andre arrangementer.

Tove Kragset har arbeidet med revyproduksjoner som Bjarte Hjelmelands Gu kor gøy, Herborg Kråkeviks Skram vs. Kråkevik og Lene Kongsvik Johansens Lene for President, men også med musikaler som Les Miserables (Oslo Nye Teater/ Den Nationale Scene) og La Cage Aux Folles (Den Nationale Scene) og med Oslo Filharmoniske Kor og Oslo Domkor.

Det er absolutt mulig å karakterisere Tove Kragset som musikalsk tusenkunstner og uvurderlig hjelpemotor.

Hugo Lauritz Jenssen